Hjärnsläppet #blogg100 Dag 56/100

Jag kom hem strax före åtta med en mental lista över allt viktigt jag lovat att göra så snart jag kommit hem. Gjorde kaffe, satte på datorn och POFF totalt hjärnsläpp. Jag kunde inte minnas en endaste sak av allt det där superviktiga. Huvudet stod precis still. Det enda jag kunde tänka på var att jag inte ätit sedan i morse.

Alltså gjorde jag det enda vettiga: slängde ihop en middag, beklagade mig på Facebook över hjärnsläppet, åt middag, betalade räkningarna. När jag inte längre var utsvulten kom jag ihåg åtminstone ett par av de där sakerna jag lovat att göra, och jag gjorde dem. Jag hoppas jag kommer ihåg resten till i morgon, för jag lovade att göra dem till i morgon.

Och nu drar jag till sängs. Jag har en fantastisk bok att läsa ut. Bara 100 sidor kvar, jag kommer inte kunna somna förrän jag vet hur boken slutar.